Deze pagina is aangepast op:

 

Snelkeuze

Scheurmeters bestellen
Trillingsmetingen
Funderingsinspectie

 

 

Het laatste nieuws

Gemeente maakt geld vrij voor funderingsonderzoek

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten voor 2013-2014 extra geld uit te trekken voor de subsidieregeling voor funderingsonderzoek.

Door de extra regeling is het voor meer mensen mogelijk om funderingsonderzoek te doen. De gemeente vindt het belangrijk om particuliere woningeigenaren te stimuleren om onderzoek te doen naar de fundering van hun huis. En hoopt op deze manier een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de Zaanse woningvoorraad. Met de nieuwe subsidie regeling betaalt de gemeente 80% van het funderingsonderzoek bij een individuele woning tot een maximum van €3.300. Bij een gezamenlijk funderingsonderzoek is het maximum €3.500. Het subsidieplafond bedraagt 225 duizend euro en eindigt op 31 december 2014.

Gepubliceerd op 22-6-2013 0:54

Westeremden  Aardgas winning en aardbevingen

 

 

 

 Contact / mail

 

Voor oudere berichten klik hier.

 

 

 

doormeten_betonpalen software overige artikelen funderingsinspectie Trillingsmetingen funderingsherstel trillingsmeting Opname vacature www.scheurmeter.nl schade email verzendkosten herstel metselwerk prijsopgaaf contact Hoogtemetingen scheurmeter voorwaarden algemeen vooropname Funderingscontrole diensten lintvoegmetingmeting scheuren meten Offerte aanvragen route site-map contact disclaimer Akoestisch doormeten betonpalen Scheurmeters bestellen scheurmeters offerte aanvragen referenties trillingsmetingen

 

 

Jong en dynamisch!

Opgericht in 2005 zijn wij nog een jong bedrijf te noemen. Wij hebben ons volledig gericht op het onderzoeken en monitoren van schade aan gebouwen en preventie hiervan.

 

 

© Scheurmeter.nl 2004-2011

 

Welkom bij Scheurmeter.nl 

De scheurmeterspecialist voor het monitoren van scheuren in  gebouwen en constructies van metselwerk en beton.

Verticale scheur in metselwerkMet behulp van een scheurmeter  kan op eenvoudige wijze worden vastgesteld of aanwezige scheuren in een woning, bedrijfspand of constructie nog actief zijn.
Constructieve scheuren zoals scheuren in metselwerk, beton of natuursteen zijn met één of meerdere scheurmeters makkelijk te monitoren.
Wij bieden u een zeer  uitgebreide assortiment aan scheurmeters voor binnen en buiten voor vlakke muren en hoeken, ook leveren en verhuren wij digitale scheurmeters.
U kunt hier de scheurmeters direct bestellen of u kunt een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen via Scheurmeter. U kunt hier ook uw vraag stellen en een offerte aanvragen voor onze overige diensten.

De  scheurmeters kunt u op eenvoudige wijze zelf bevestigen, op verzoek kunnen wij de scheurmeter voor u aanbrengen en en periodiek aflezen.

Scheurmetingen door middel van scheurmeters.

We ondervinden momenteel problemen met de bestellingen als u geen bevestiging via de mail krijgt is de bestelling waarschijnlijk niet gelukt.
De bestellingen kunnen uitgevoerd worden
HIER.

 

Over onze diensten

 Naast het leveren en aanbrengen van scheurmeters verrichten wij ook de volgende werkzaamheden:

www.scheurmeter.nl                                                                            volgende pagina
 

 

Scheurmeter over scheur in metselwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional